ПОРТАЛ
10 вересня 2016, 18:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах члени однієї родини розіграли 8 мільйонів на ремонт вулиці

Ремонтом вулиці Менделєєва на відрізку від вулиці Санаторної до вулиці Ярослава Галана займеться підприємство ТОВ “АВТОМАГІСТРАЛЬ-ЦЕНТР”.

У Черкасах члени однієї родини розіграли 8 мільйонів на ремонт вулиці

31 серпня його пропозицію акцептував департамент економіки та розвитку міськради. Вартість угоди – 8 013 325,27 гривень. Відповідна інформація розміщена у Віснику державних закупівель, повідомляє ІнфоМІСТ.

ТОВ “АВТОМАГІСТРАЛЬ-ЦЕНТР” належить родині Анатолія Бурського, який очолював департамент капітального будівництва Черкаської ОДА в роки губернаторства Сергія Тулуба. Окрім, власне, самого екс-чиновника, частками в товаристві володіють також його сини Максим та Денис.

Єдиним допущеним до торгів конкурентом ТОВ “АВТОМАГІСТРАЛЬ-ЦЕНТР” стало приватне підприємство "Новобуд-2008". Засновниками цього товариства є вже згаданий вище Максим Анатолійович Бурський та Білоус Сергій Петрович. Останній ще недавно числився директором компанії-переможця ТОВ «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ЦЕНТР».

Як зазначає видання, в ході виконання робіт підрядниками планується розширення проїзної частини вулиці за рахунок знесення зелених насаджень. Відповідно до проектної документації, буде зрубано та викорчувано 110 дерев діаметром стовбурів понад 32 см та та 5 дерев зі стовбуром до 20 сантиметрів. Також в районі виконання робіт планується створити автостоянку та замінити комунікації.