ПОРТАЛ
22 вересня 2016, 09:35

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Майже півтора мільйони гривень на ремонт стоматполіклініки виділив міськвиконком

Капітальний ремонт приміщення для лабораторії проводять у Черкаській міській стоматологічній поліклініці. Компанія, що виграла тендер на «Прозорро», обіцяє виконати роботи за 1 млн. 286 тис. грн.

Майже півтора мільйони гривень на ремонт стоматполіклініки виділив міськвиконком

Як розповів порталу «Діловий регіон» заступник головного лікаря з медичної частини Кирило Мінаєв, буде проведено капітальний ремонт із заміною вентиляції, вікон та дверей тощо. У відремонтоване приміщення переведуть зуботехнічну лабораторію, яка нині працює за кілька кілометрів від поліклініки у центрі міста. «Це дуже незручно і для пацієнтів, і для працівників. До того ж, економічно невигідно. Тому ми докладали всіх можливих зусиль, щоб об’єднати всі відділення поліклініки під одним дахом», – відзначила головний лікар Ірина Щепачова. Раніше в основне приміщення було переведено ортопедичне відділення стоматполіклініки.

Стартова ціна, оголошена на електронних торгах Департаментом економіки та розвитку міськвиконкому, становила 1 млн. 408 тис. грн. Компанія ПП "Станбуд-Черкаси" запропонувала зробити ремонт 1 млн. 286 тис. грн.

З міського бюджету вже виділено кошти на ремонт. Тож є підстави сподіватися, що новий рік лабораторія зустріне в новому приміщенні.