ПОРТАЛ
23 вересня 2016, 10:28

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ДП «Черкасистандартметрологія» планує придбати європейське обладнання для лабораторії

Бельгійська делегація на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Бельгія в Україні Люком Якобсом відвідала Черкащину. Представники бізнесу Бельгії зустрілися з черкаськими підприємцями, щоб налагодити торговельні зв’язки та взаємовигідну співпрацю.

ДП «Черкасистандартметрологія» планує придбати європейське обладнання для лабораторії

У заході взяли участь і представники ДП «Черкасистандартметрологія». Як розповів заступник директора держпідприємства Володимир Швецов, зокрема, відбулися переговори з торговим представником королівства Бельгія Тетяною Коротіч. Розмова стосувалася налагодження контактів з бельгійськими виробниками та постачальниками. Зокрема, підприємство зацікавлене у придбанні випробувального обладнання для однієї з лабораторій. Йдеться про Лабораторію продукції легкої промисловості та безпосередньо випробування засобів індивідуального захисту.

- Ми на сьогодні розширюємо сферу акредитації нашої лабораторії, переходимо на європейські стандарти. Для цього потрібне відповідне обладнання. Його маємо намір закупити найближчим часом. І торговий представник обіцяв надати нам допомогу щодо налагодження контактів із виробниками і постачальниками такого обладнання, - зазначив Володимир Швецов.