ПОРТАЛ
23 вересня 2016, 17:48

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Одне з відділень ПриватБанку змінило своє місце розташування на більш зручне для клієнтів

Після незліченних звернень жителів одного з мікрорайонів Черкас, було прийнято рішення про передислокацію відділення банку на більш вигідне і зручне для клієнтів місце прибування.

    Одне з відділень ПриватБанку змінило своє місце розташування на більш зручне для клієнтів

Таким чином, відділення, що знаходиться раніше на базі "Бакалія" переїхало і тепер знаходиться за адресою вул. Чигиринська, 11/1, повідомили у прес-центрі банківської установи.

У відділенні ПриватБанку можна оформити безкоштовно універсальну, пенсійну карту та карту для виплат лише за 15 хвилин. Клієнти ПриватБанку можуть отримувати пенсію та зарплату без черг і затримок у будь-який зручний час у всіх відділеннях і банкоматах ПриватБанку, а також у банкоматах інших банків України без додаткових комісій.

Окрім стандартних банківських послуг ПриватБанк пропонує продаж залізничних квитків, які можна купувати як заздалегідь, так і в день відправлення. ПриватБанк надає послугу «Регулярні платежі», яка дозволяє клієнтам здійснювати будь-які платежі на регулярній основі у зручний для них час (оплата комунальних послуг, поповнення мобільного телефону, погашення кредитів інших банків ті інші).

«Сьогодні через ПриватБанк продається кожен третій електронний квиток на поїзд, ми активно розвиваємо сервіс продажу авіа- та автобусних квитків, а вболівальники багатьох українських футбольних клубів купують всі квитки на матчі через Приват24, – зазначає керівник відділення “Бакалія” Андрій Голобородько. – Купувати квитки через банк – це швидко, безпечно та набагато зручніше, ніж у вокзальних касах або на інших сайтах».