ПОРТАЛ
24 вересня 2016, 17:25

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В “Електронному кабінеті платника” надано можливість подання алкогольно-тютюнової звітності

Державна податкова інспекція у м. Черкасах доводить до відома платників, які подають алкогольно-тютюнову звітність, наступну інформацію.

В “Електронному кабінеті платника” надано можливість подання алкогольно-тютюнової звітності

В оновленій версії електронного сервісу «Електронний кабінет платника» доопрацьовано режим «Введення звітності» в частині надання можливості платникам підготувати, заповнити та надіслати Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у роздрібній мережі (форма 1-РА (місячна) та Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у роздрібній мережі (форма 1-РТ (місячна)).

Заповнення форм звітів здійснюється з використанням кодів продукції та кодів адміністративно-територіальних одиниць відповідно до вимог наказу Міністерства фінансів України від 11 лютого 2016 року №49 «Про затвердження форм звітів щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та порядків їх заповнення».

Звіт за формою 1-РА складається окремо за кожний місяць та до 10 числа місяця, що настає за звітним, подається до органів ДФС за основним місцем обліку суб’єкта господарювання.

Звіт за формою 1-РТ складається окремо за кожний місяць та до 10 числа місяця, що настає за звітним, подається до органів ДФС за місцем реєстрації суб’єкта господарювання.

Вхід до оновленого кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.sfs.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДФС. Вхід до особистого кабінету здійснюється при наявності електронного цифрового підпису, який черкаські платники можуть безкоштовно отримати у фахівців сектору реєстрації користувачів при ГУ ДФС у Черкаській області управління (центру) сертифікації ключів ІДД ДФСУ за адресою: м. Черкаси, вул. Хрещатик, буд.235, каб.108-109, т. 33-91-77.

Нагадуємо, що з 5 вересня 2016 року для отримання електронного цифрового підпису діють нові форми реєстраційних карток для юридичної особи, для фізичної особи/ фізичної особи – підприємця та додаток до розділу 2 реєстраційної картки.