ПОРТАЛ
26 вересня 2016, 08:09

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Новий проект Канівської ГАЕС підготувало ПАТ "Укргідроенерго"

Фахівці ПАТ "Укргідроенерго" підготували новий проект Канівської ГАЕС, який відповідає всім сучасним стандартам безпеки, захисту природи та корпоративної соціальної відповідальності. Про це на виїзному засіданні Ради Оптового ринку електроенергії України, що відбулося 22 вересня на Дністровській ГАЕС в м Новодністровськ Чернівецької області, повідомив гендиректор компанії Ігор Сирота, інформують «Українські новини».

Новий проект Канівської ГАЕС підготувало ПАТ "Укргідроенерго"

"В даний проект готові інвестувати найбільші світові і європейські фінансові інститути. Але ми повинні створити привабливі умови для інвестицій. Зокрема, потрібна приваблива ціна на електроенергію. Зараз в діалозі йде пошук оптимальної моделі тарифоутворення", - зазначив Ігор Сирота.

"Будівництво ГАЕС забезпечить сталий розвиток країни, а також дозволить зменшити залежність країни від імпорту органічного палива і інтегрувати Україну в загальноєвропейську енергетичну систему", - підкреслив гендиректор "Укргідроенерго".

За даними компанії, тільки під час будівництва Канівської ГАЕС буде створено 2000 робочих місць для жителів регіону і більше 300 млн. грн. буде вкладено в соціальну інфраструктуру.