ПОРТАЛ
27 вересня 2016, 08:45

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Кращі слюсарі Черкаського політехнічного технікуму проходять практику на «Черкасиводоканалі»

В Черкаському політехнічному технікумі визначили кращих слюсарів із ремонту технологічного обладнання. Тут пройшов традиційний конкурс «Кращий за професією» для студентів ІV курсу спеціальності «Обслуговування та ремонт обладнання підприємств хімічної і нафтогазопереробної промисловості», які закінчили цикл навчальних практик.

Кращі слюсарі Черкаського політехнічного технікуму проходять практику на «Черкасиводоканалі»

Найкращі результати показав Олександр Харінов. Друге місце посів Віталій Коноваленко, а третє виборов Віктор Лещенко. Переможці, окрім почесних грамот, отримали пільги при складанні екзамену на робітничу професію «Слюсар з ремонту технологічного обладнання» відповідного набутим навичкам розряду.

Учасники конкурсу діагностували, розбирали та дефектували засувки, які використовуються для водо-, газо- і нафтопроводів. Змагалися завзято й азартно, не лише заради винагороди, але й для самоствердження у професії.

«Ми проводимо конкурс «Кращий за професією» за всіма технічними спеціальностями. І студенти жваво відгукуються і з задоволенням беруть участь у таких заходах», – зауважив директор Черкаського політехнічного технікуму Дмитро Галат.

Свої навички за робітничою професією слюсаря з ремонту технологічного обладнання студенти удосконалюють під час виробничої технологічної практики на підприємствах. Переможці, що отримали перше і друге місця, проходять практику на КП «Черкасиводоканал», а бронзовий призер – на ТОВ «Юрія-фарм». Також студентів технікуму, що брали участь у конкурсі, запросили на практику, а пізніше – на роботу на «Азот», «Черкасигаз», Новомиргородський цукровий завод та інші підприємства.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський