ПОРТАЛ
1 жовтня 2016, 11:39

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Екопоселенці провели ярмарок у Холодному Яру

У Селі Буда, яке розташоване у самому серці Холодного Яру, відбувся 11-й щорічний «Будянський ярмарок». На нього з’їхались екопоселенці та власники родових помість з усієї України. Люди обмінювались новинами, ідеями та досвідом з ведення господарства, йдеться в сюжеті “ТК “Антена”.

Екопоселенці провели ярмарок у Холодному Яру

Окрім того учасники ярмарку продавали власну продукцію, яка виготовляється виключно з екологічно чистих продуктів та проводили майстер-класи різноманітного напрямку: від слов’янських практик масажу до виготовлення колод для бджільництва.

Всі екопоселенці притримуються ідеї здорового харчування. В їхньому раціоні неможливо віднайти м’яса та, дуже часто, інших продуктів тваринного походження. Люди намагаються вживати побільше фруктів та овочів, намагаючись при цьому створити щось цікаве, комбінуючи це у різноманітних коктейлях.

Враховуючи специфіку життя екопоселенців, навіть своє житло вони створюють з натуральних та екологічно чистих матеріалів. Кожна домівка – це своєрідний творчий проект, адже будь-яка оселя створена у цікавому та неординарному стилі. Дуже часто власники родових помість приймають у себе туристів з усієї України та закордону, знайомлячи їх зі своїм життям та надзвичайною природою Холодного Яру.

Все більше в Україні та в цілому світі з’являється людей, які замислюються над своїм майбутнім, майбутнім своїх дітей та навколишнього середовища. Вони угруповуються та селяться у віддалених районах, подалі від цивілізації та великих міст. Поселенці знаходять в цьому душевну рівновагу та внутрішню гармонію.