ПОРТАЛ
11 жовтня 2016, 15:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Працівників ДП «Черкасистандартметрологія» відзначили грамотами до професійного свята

З нагоди професійного свята колектив ДП «Черкасистандартметрологія» привітали з Днем працівника стандартизації та метрології України.

Працівників ДП «Черкасистандартметрологія» відзначили грамотами до професійного свята

Професійне свято працівники цієї галузі щорічно відзначають в Україні 10 жовтня на підставі Указу Президента № 910/2002 від 8 жовтня 2002 року. І хоча для багатьох пересічних громадян поняття стандартизація та метрологія асоціюються з далекими від них науковими термінами, уявити сучасне життя без дотримання стандартів та точності вимірювань сьогодні практично неможливо. Від розвитку цих напрямків безпосередньо залежить розвиток різних галузей, як-то наука, промисловість, охорона здоров’я та безліч інших. Саме тому результати праці таких фахівців є важливим внеском у розвиток економіки нашої країни.

За словами директора ДП «Черкасистандартметрологія» Михайла Чорнопищука, незважаючи на непростий рік, підприємству є чим пишатися. І головна заслуга в цьому – трудового колективу, людей, які щоденною наполегливою працею роблять свій важливий внесок у спільний результат. Підприємство завжди було і залишається багатим на професіоналів своєї справи. Підтвердженням цьому є численні нагороди, які з нагоди професійного свята було вручено кращим працівникам.

Так, подяки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та почесні грамоти Черкаської облдержадміністрації та обласної ради цього дня отримали 11 фахівців.

Грамотами Федерації профспілок області та Почесними грамотами обкому профспілки машинобудівників та приладобудівників нагородили 15 працівників.

Наостанок керівник підприємства подякував усім за плідну працю та побажав подальших трудових та життєвих звершень:

«Впевнений, що спільними зусиллями нам вдасться подолати всі випробування, а наша повсякденна праця і надалі сприятиме забезпеченню єдності вимірювань, підвищенню рівня якості та безпеки товарів, робіт, послуг та посиленню захисту прав споживачів», - підкреслив Михайло Чорнопищук.