ПОРТАЛ
17 жовтня 2016, 14:12

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На День відкритих дверей запрошує Черкаський політехнічний технікум

Змагання, конкурси, а також презентація навчальної бази очікує всіх, хто завітає 29 жовтня на День відкритих дверей до навчального закладу.

На День відкритих дверей запрошує Черкаський політехнічний технікум

Ці заходи приурочені до професійного свята автомобілістів і дорожників. Тому саме механічному відділенню буде приділено найбільше уваги. Студенти готують цікаву та насичену програму. Гості технікуму зможуть ознайомитися з оригінальними розробками і творчістю тих, хто тут навчається. А також майбутні абітурієнти та їхні батьки побачать матеріально-технічну базу – лабораторії, навчальні кабінети, майстерні.

На День відритих дверей проведуть і традиційні конкурси «Автотюнінг» та «Автозвук». Усі охочі можуть долучитися до них і презентувати аудіосистеми та удосконалення своєї авто- і мототехніки.

«Це свято – не лише нагода познайомитися із нашими майбутніми абітурієнтами, але й чудовий шанс для нинішніх студентів показати себе, свої досягнення і таланти, почути відгук на свою діяльність, свою творчість. Тому щиро запрошуємо усіх зацікавлених. Нам є чим вас здивувати», – наголосив директор Черкаського політехнічного технікуму Дмитро Галат.

Заходи до Дня відкритих дверей триватимуть з 10 до 12 години, а далі програму продовжать конкурси «Автотюнінг» та «Автозвук».

Більше інформації на сайті технікуму.

Наступного разу технікум відкриє свої двері для відвідувачів до Дня енергетика в середині грудня. А вже у січні розпочнуться підготовчі курси.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський