ПОРТАЛ
20 жовтня 2016, 07:53

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Середня пенсія на Черкащині становить 1,6 тис. грн.

В області на обліку перебуває 416 260 пенсіонерів. Середній розмір пенсійних виплат станом на перше жовтня становить 1 612,83 грн. Про це під час колегії Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області повідомила очільниця цього управління Світлана Зінник.

Середня пенсія на Черкащині  становить 1,6 тис. грн.

За її словами, видатки головного управління за 9 місяців 2016 року — 5 740,5 млн грн. Фінансування пенсійних виплат здійснено своєчасно та у строки, встановлені чинним законодавство, інформують у Черкаській обласній раді.

Окрім того, вона проінформувала про реалізацію у 2016 році завдань, визначених Стратегією модернізації Пенсійного фонду України, схваленої рішенням Уряду 14 вересня поточного року.

Під час заходу також обговорили ефективність роботи Звенигородського, Уманського та Чигиринського управлінь, які утворені у результаті об'єднання.

Також учасники колегії обговорили питання взаємодії органів Пенсійного фонду в Черкаській області з Федерацією профспілок області та обласним об’єднанням організацій роботодавців щодо впровадження основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин на Черкащині.