ПОРТАЛ
21 жовтня 2016, 13:09

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У ліцеї на Черкащині виявили фінпорушень на майже 280 тис.грн.

Фінінспектори Черкащини виявили втрат на понад 277 тис. грн. під час ревізії Державного навчального закладу «Васильківський професійний ліцей»

У ліцеї на Черкащині виявили фінпорушень на майже 280 тис.грн.

Фахівці Держфінінспекції в Черкаській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності «Васильківського професійного ліцею» виявили порушення, що призвели до недоотримання та втрат фінансових ресурсів, на загальну суму 277, 7 тис. грн.

Зокрема, ревізією встановлено, що за рахунок спеціального фонду бюджету безпідставно здійснено видатки на харчування учнів навчального закладу, не віднесених до пільгових категорій та які повинні здійснюватись на платній основі, що призвело до покриття витрат інших фізичних осіб на загальну суму понад 153 тис грн.

Також за результатами інвентаризації встановлено нестачу товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 34,8 тис. грн., повідомили у прес-службі ДФІ у Черкаській області.

Крім того, ліцеєм не відображено по обліку дебіторську заборгованість учнів та недоотримано власних надходжень за послуги, що надаються на платній основі, на загальну суму 21,9 тис. грн.

На адресу навчального закладу направлені вимоги щодо усунення порушень та недопущення їх у подальшій роботі.

Про результати ревізії поінформовано Управління освіти і науки Черкаської ОДА, прокуратуру області та правоохоронні органи.