ПОРТАЛ
30 жовтня 2016, 16:07

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Кам’янський лісгосп поліпшує умови роботи працівників

Лояльна соціальна політика та турбота про працівників – одна з основних засад діяльності ДП «Кам’янське лісове господарство». Тут дбають не лише про безпеку праці, але й про належне забезпечення умов, у яких буде комфортніше виконувати свої обов’язки.

Кам’янський лісгосп поліпшує умови роботи працівників

«Часто працювати доводиться на вулиці і в спеку, і в мороз, і в дощ, і в куряву. Тому важливо, щоб працівникам було де зігрітися, покупатися, просушити речі, підігріти обід», – відзначив директор ДП «Кам’янське лісове господарство» Віталій Верес.

Аби забезпечити такі умови для своїх працівників, Кам’янський лісгосп провів ремонт адмінприміщень на нижньому складі. Вони були збудовані ще в шістдесяті роки і вже застаріли не лише морально. Тому провели внутрішні і зовнішні ремонтні роботи. Умеблювали побутову кімнату. Тут можна залишити в теплому свої речі, перевдягнутися, просушити одяг. У невеликій їдальні поставили мікрохвильову піч та електрочайник. Тож працівники можуть розігріти обід та випити гарячого чаю, щоб зігрітися.

«В таких умовах приємно працювати. І ми зі свого боку стараємося підтримувати порядок і чистоту. Адже ми тут перебуваємо, користуємося. Це для нас зроблено», – говорить бригадир нижнього складу ДП «Кам’янське лісове господарство» Віктор Прозор.

До осені тут устигли добудувати душову кімнату із гарячою водою. Тепер лісівникам не страшні холоди.

Працівники і самі долучаються до облаштування свого простору. Із власної ініціативи посадили півтора десятка дерев горобини. І не забувають за нею доглядати, йдеться у повідомленні облуправління лісового та мисливського господарства.