ПОРТАЛ
2 листопада 2016, 09:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаську сіль презентували на WorldFood Ukraine 2016

Сіль зі зниженим вмістом натрію та збагачена корисними мікроелементами уже вдруге взяла участь у Міжнародній виставці продуктів харчування і напоїв WorldFood Ukraine 2016 у Києві.

Інноваційний продукт – сіль для здоров’я SOLENA – привернула увагу як вітчизняних, так і закордонних відвідувачів виставки.

«На виставці наша продукція викликала жвавий інтерес серед відвідувачів. Ми провели успішні переговори із великими ритейлерами. Уже зараз наша продукція представлена в торговельних мережах «Велика кишеня», «Велмарт», «Таврія В», «Спар», «Делікат» та інших, а також в інтернет-магазинах.

І ми зацікавлені у розширенні переліку. Основна наша мета зараз – зробити максимально доступною інформацію про можливість вживання солі без шкоди для здоров’я, тому участь у таких проектах для нас дуже важлива», – відзначив директор компанії «Венд» Олександр Романенко.

WorldFood Ukraine – це найбільша виставка харчових продуктів в Україні. Цього року участь у заході взяли 135 компаній із 12 країн світу. На виставці було представлено різні сегменти ринку продуктів харчування та напоїв. Кількість учасників та відвідувачів зросла порівняно з попереднім роком на 30%.