ПОРТАЛ
2 грудня 2016, 14:54

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Борис Райков знову очолив роботодавців Черкащини

Головою обласного об’єднання організацій роботодавців на наступні п’ять років переобрано Бориса Райкова. Він відбуває уже не першу каденцію на чолі об’єднання. Першим заступником став голова правління ПАТ «Азот» Віталій Скляров, а заступником – директор Черкаського державного бізнес-коледжу Олег Куклін.

<b>Борис Райков знову очолив роботодавців Черкащини</b>

Переобранню керівництва та підбиттю підсумків була присвячена конференція Черкаського обласного об’єднання роботодавців. Також учасники визначили пріоритети діяльності на найближчі п’ять років.

«Подальший розвиток соціального діалогу, розробка і реалізація колективних угод та сприяння безпосередній участі членів об’єднання і процесах становлення в області вільного і конкурентного розвитку промисловості та підприємництва – це те, чому ми будемо приділяти найбільше уваги у найближчі 5 років», – відзначив Борис Райков.

Також він зауважив, що роботодавці продовжують реалізацію тристоронньої регіональної угоди, яка передбачає покращення умов та безпеки праці, сприяння професійній освіті, соціальний захист працівників, збереження робочих місць та поліпшення інвестиційного клімату регіону.

Серед найважливіших здобутків об’єднання було названо зменшення заборгованості із виплати зарплати на 11% протягом року, зниження ставки ЄСВ до 20%, вирішення проблеми з не реєстрацією податкових накладних ПАТ «Черкасиобленерго» тощо.