ПОРТАЛ
13 січня 2017, 07:54

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Комунальний ярмарок біля Палацу молоді перенесуть на Сумгаїтську

Боротися зі стихійною торгівлею у Черкасах вирішили облаштуванням комунальних ярмарків. Проте не всім сподобалася така ініціатива, а ряд запитань викликали, у першу чергу, місця їх розташування.

Комунальний ярмарок біля Палацу молоді перенесуть на Сумгаїтську

Буквально декілька днів тому перші торговельні конструкції почали з’являтися біля міського «Палацу молоді» на території, що передана установі у користування, без будь-якого погодження з їхньої сторони, стверджує керівництво закладу.

У департаменті архітектури ЧМР керівництву «Палацу молоді» надали копію рішення міської ради про встановлення ярмарків тимчасової торгівлі в м. Черкаси, яким передбачено розміщення в Черкасах 11 локацій з продажу, в тому числі і по вул. Сумгаїтська, 12. Також у департаменті повідомили, що «Дирекції ринків» було доручено знайти місця, де могли б розміщуватися ці торгові точки, пише «Вичерпно».

– Чому це не було узгоджено з нами, як з користувачами землі, мені не зрозуміло? І коли я зателефонував у «Дирекцію ринків», то мені там сказали, що «ви не хвилюйтеся, воно там трошки постоїть і, можливо, ми їх приберемо», — відзначив заступник керівника Черкаського міського «Палацу молоді» Юрій Бебих та додав, що наразі встановили два торгових павільйонів, а планувалося 14.

- Дійсно, ярмарок буде облаштовано у іншому місці, - у коментарі виданню підтвердив керівник КП «Дирекція ринків» Дмитро Лукашенко.

– Під новий ярмарок буде виділено місце по вулиці Сумгаїтська, 30, саме ця територія зараз розглядається. Було виділено тут (по Сумгаїтській, 12, біля «Палацу молоді» — ред.), але люди не хочуть сюди йти. Обладнання вже було придбане, щоб зробити їм нормальні місця, а тепер воно буде переноситься. Зараз їх ставлять туди, а коли будуть дозвільні документи на інше місце, ми їх перенесемо, — розповів Дмитро Володимирович.