ПОРТАЛ
19 січня 2017, 10:31

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Олександр Романенко: Ми вивели на ринок інноваційний продукт

Щоб підбити підсумки 2016 року та окреслити перспективи бізнесу у 2017, портал «Діловий регіон» звернувся до керівників провідних підприємств області. На запитання порталу відповідає директор ПП «Венд» Олександр Романенко.

<b> Олександр Романенко: Ми вивели на ринок інноваційний продукт </b>

Олександре Трохимовичу, ви ризикнули у 2016 році і почали виводити на ринок новий продукт. Чи задоволені ви результатом? Як завершили минулий рік?

Попри все, ми реалізували наш стартап, вивели на ринок інноваційний продукт для здорового харчування – сіль, збагачену калієм та мікроелементами . Це складно робити в умовах економічного занепаду, але є й свої плюси, зокрема, цінний досвід. Ми вийшли на кілька великих торговельних мереж в Україні. Нині в нас з кожним місяцем збільшуються продажі.

Ми вдячні за підтримку Черкаській торгово-промисловій палаті, яка відзначила нас на конкурсі «Під знаком «Меркурій» у номінації «Прорив року». На міжнародній виставці «WorldFood Ukraine» продукцією нашого підприємства зацікавилися торговельні мережі з-за кордону.

Також у 2016 році ми взяли участь у конференції кардіологів України, де мали змогу презентувати для двох тисяч фахівців інформацію про сіль SOLENA, збагачену калієм. Тепер лікарі можуть рекомендувати пацієнтам не просто зменшити вживання солі та збільшити вживання калію, а замінити звичайну сіль на сіль SOLENA, збагачену калієм. Здоровим людям така сіль дасть змогу довести до норми кількість калію в раціоні для налагодження належного обміну речовин. У нашій інформаційній кампанії нас підтримало Всеукраїнське громадське об'єднання «Проти гіпертензії».

Таким чином, нам вдалося створити міцний фундамент для розвитку у новому році.

Які ваші цілі та очікування у 2017 році?

У нас тривають переговори з торговельними мережами як в Україні так і за кордоном. І є впевненість, що наш продукт з’явиться в багатьох містах України, стане доступним для більшої кількості людей. Своє основне завдання бачимо в широкій інформаційній роботі щодо корисної альтернативи звичайній солі. Я впевнений, що наша сіль, збагачена калієм та мікроелементами, допоможе зберегти здоров’я, а комусь навіть і життя, особливо людям у яких підвищений кров'яний тиск.

Також у новому році плануємо вивести на ринок нові продукти, не лише сіль, але про них ми розкажемо згодом.