ПОРТАЛ
19 січня 2017, 16:48

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Служба зайнятості Черкащини укомплектовує фінансову установу кваліфікованими кадрами

За роки співпраці з Філією-Черкаське обласне управління ПАТ «Державний ощадний банк України» службою зайнятості укомплектовано понад 50 вакансій. Банківська установа є другою за розмірами активів та найбільшою за кількістю відділень серед усіх банків України.

Служба зайнятості Черкащини укомплектовує фінансову установу  кваліфікованими кадрами

Директор Черкаського обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко повідомив, що тільки протягом 2016 року роботодавцем заявлено 67 вакансій, з яких 53 укомплектовано за сприянням служби зайнятості.

- Тобто на 80% ми забезпечили підприємство кваліфікованими кадрами за різними професіями такими як: касир в банку, контролер-касир, інкасатор, інкасатор-водій автотранспортних засобів, економіст, керуючий відділенням та інші. Завдяки тісній співпраці роботодавець поінформований про всі послуги служби зайнятості, тому він став постійним її користувачем, - зазначив Григорій Дендемарченко.

Аналізуючи послуги служби зайнятості роботодавцям директор окремо зупинився на впровадженні в роботі служби зайнятості нових ефективних механізмів самопрезентації, як роботодавців так і пошукачів роботи, в режимі он-лайн – це використання відеорезюме та відео вакансій, інформують у службі зайнятості.

«Серед інновацій, які будуть впроваджені найближчим часом – дистанційне навчання. Така форма роботи сприятиме підвищенню якості навчання, скороченню терміну його проведення та прискорення працевлаштування безробітних. Навчання буде проводиться на базі центрів професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, яких на сьогоднішній день в Україні налічується 11», - наголосив Григорій Дендемарченко.

«Найголовнішою метою нашої роботи є забезпечення населення надійним фінансовим інструментом тривалого та гарантованого заощадження, а також підтримка економічного розвитку держави шляхом надання сучасних банківських послуг. На цей час ми впроваджуємо в діяльність фінансової установи сучасні банківські технології, що сприятиме підвищенню операційної ефективності та забезпеченню зваженого і стійкого зростання у довгостроковій перспективі. Сьогодні ми активно оновлюємо своє відділення, доводячи обслуговування в ньому до європейського зразка, тому раді і готові бачити в нашій установі спеціалістів, які хочуть працювати у фінансовій сфері», - повідомила Тамара Василенко.