ПОРТАЛ
20 січня 2017, 15:37

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Катеринопільським поліцейським призначили тимчасового керівника

Тимчасово виконуючим обов’язки начальника Катеринопільської районної поліції призначено уродженця Смілянщини Олега Міщенка. До цього він пройшов у Катеринополі шлях від простого оперативника до заступника начальника. Потім перевівся на аналогічну посаду у Звенигородку, інформує «Містечко над Тікичем».

Катеринопільським  поліцейським призначили тимчасового керівника

26-річний Олег Міщенко керуватиме поліцейськими Катеринопільщини, поки не одужає його наставник – Валентин Гірник, котрий нині хворіє і перебуває на лікарняному. Жодного слідчого і жодного оперативника не застав у катеринопільських поліцейських кабінетах Олег Міщенко. З тридцяти трьох правоохоронців, які працювали ще кілька років тому, залишилося не більше десятка.

Ситуацію з поліцейською «текучкою» негласно списували на занадто опальний характер головного поліцейського району Валентина Гірника. Натомість у поліцейському управлінні це мотивується переломним періодом у становленні української правоохоронної системи, зазначає видання.

Нещодавно призначений начальник Черкаської обласної поліції Валерій Лютий своїм першочерговим обов’язком вважає наповнення не укомплектованих райвідділів кваліфікованими кадрами. Цими днями до особового складу поліції Катеринополя Головне Управління відкомандирувало трьох оперуповноважених і трьох слідчих.