ПОРТАЛ
20 січня 2017, 19:16

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Служба зайнятості запустила "електронну чергу" для реєстрації безробітних

З січня Державна Служба зайнятості запустила в роботу сервіс, за допомогою якого кожен може самостійно, не витрачаючи зайвого часу, записатись на індивідуальний прийом до фахівця будь-якого центру зайнятості України.

Служба зайнятості запустила "електронну чергу" для реєстрації безробітних

Про це повідомив в.о. Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко.

«Не чекаючи відповідних законодавчих змін, Державна служба зайнятості продовжує реформування. Для нас уже не є новинками відеорезюме, відеопрезентації вакансій, он-лайн співбесіди. Ми прагнемо бути на крок попереду. Для нас важливо бути ближчими до людей, консультувати, направляти, а найголовніше – надавати допомогу в пошуку гідної роботи із достойною заробітною платою. Тому розпочав свою роботу наш новий сервіс із он-лайн реєстрації на прийом. Це заощадить час шукачів, і дозволить підійти до пошуку роботи більш продуктивно», - сказав В. Ярошенко.

За його словами, завдяки сервісу можна не виходячи із дому записатись на первинний прийом до центру зайнятості або отримання консультації. У разі, якщо особа зарезервувала для себе час, їй не потрібно отримувати талон на відвідування, а необхідно безпосередньо звернутися до фахівця центру зайнятості.

Послуга електронної черги реєстрації безробітних доступна громадянам на порталі Державної служби зайнятості через рубрику «Електронні послуги».