ПОРТАЛ
9 лютого 2017, 07:55

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Черкасиводоканал» модернізував проливну установку

Водоканалівці нагадують, що підприємство надає послуги з монтажу/демонтажу, повірки та ремонту лічильників діаметром від 15 до 65 мм. Саме від технічного стану вимірювального приладу залежить чи правильно нараховуються кубометри води за які потім потрібно сплатити. Тому так важливо перевіряти правильність його роботи.

 «Черкасиводоканал» модернізував проливну установку

Зазвичай, повірку потрібно здійснювати кожні чотири роки, пояснюють комунальники.

Під час повірки приладу виконується ряд технологічних процедур. Найперше – це зовнішній огляд приладу. При візуальному огляді перевіряється маркування лічильника, наявність пломб, відсутність тріщин, пошкоджень корпусу та стан відкладень в середині пристрою.

При тривалому користуванні приладом у ньому накопичується бруд та іржа, тому при повірці облікового приладу в спеціальній лабораторії КП «Черкасиводоканал» відбувається промивка механізму. Після цього проводять його повірку відповідно до паспортних вимог на проливній установці.

Також при повірці лічильник, не залежно від його діаметру, проходить гідравлічні випробування.

Що стосується вартості цієї послуги, то ознайомитися з нею можна на офіційному сайті КП «Черкасиводоканал» або за телефонами: 32-32-06 – енергослужба; 31-95-01, 45-22-55 – загальний відділ.