ПОРТАЛ
19 лютого 2017, 13:45

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Взимку черкасці купили більше 6 тисяч квитків на потяги у банку

Залізничну касу на банківську все частіше міняють черкасці при покупці квитків на потяг

Взимку черкасці купили більше 6 тисяч квитків на потяги у банку

За цю зиму черкасці купили більше 6 тисяч білетів на потяги за допомогою сервісів ПриватБанку, інформують банкіри.

Найбільш популярним узимку був напрямок Черкаси-Львів. Майже третина проданих банком квитків була саме до Львова. Наступними за рівнем запиту й покупок серед містян були квитки до Дніпра, Києва та Запоріжжя.

У банківській установі наголошують: зручність для клієнтів при таких покупках очевидна. Їх не потрібно обмінювати в касах на звичайні – достатньо показати провідникові роздруківку електронного проїзного документа або збережену копію квитка на смартфоні, планшеті чи ноутбуці. Якщо з якоїсь причини роздруківка квитка відсутня, ідентифікатором квитка можуть виступити паспортні дані пасажира. Час купівлі квитка скорочений до мінімуму.

«Електронний квиток неможливо втратити, його можна купити не тільки собі, але й друзям або близьким, зазначивши під час бронювання дані пасажира та переслати квиток з QR поштою, – говорить керівник напрямку платежів та переказів Черкаської філії ПриватБанку Володимир Добровольский. – Також розширено можливості сервісу. Якщо прямий маршрут існує, але всі квитки на нього вже продані, система виконує підбір маршруту з пересадкою. Якщо ж місць на відповідний потяг усе одно немає, клієнт може залишити заявку. У разі, появи квитка (хтось із пасажирів здасть або зніме бронювання), оператор банку передзвонить клієнтові, запропонувавши його викупити».

Довідково:

У ПриватБанку купити цифрові квитки на будь-які залізничні напрямки можна за декілька хвилин через спеціальний сайт bilet.pb.ua, Інтернет-банк Приват24 та відділення ПриватБанку.