ПОРТАЛ
20 лютого 2017, 13:09

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Дорожні вказівники на Черкащині «заговорять» англійською

Нові дорожні знаки встановлюють на шляхах області. Оновлені вказівники напрямку руху тепер міститимуть назви населених пунктів українською та англійською мовами

Дорожні вказівники на Черкащині «заговорять» англійською

Для безпечного та комфортного проїзду автомобільними дорогами загального користування, на автошляхах Черкащини Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-04 Київ-Фастів-Біла-Церква-Тараща-Звенигородка та Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя автодорожники розпочали відновлювати та встановлювати нові дорожні знаки.

Окрім того, на виконання доручення голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка в області розпочато встановлення вказівників напрямку руху, на яких назви населених пунктів написані українською та англійською мовами, повідомляють у прес-службі САД в Черкаській області.

Також ДП «Черкаський облавтодор» дано доручення розпочати роботи зі встановлення та відновлення дорожніх знаків на інших автошляхах Черкащини.

Першочергово замінять знаки, які впливають на безпеку руху – попереджувальні, заборонні та інформаційно-вказівні. Наразі роботи продовжуються.