ПОРТАЛ
25 лютого 2017, 17:38

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Масштабний книжковий фестиваль проведуть у Черкасах

Книжкова подія, яка збере сучасних кращих майстрів, видавців, письменників, акторів, краєзнавців відбудеться у Черкасах.

 Масштабний книжковий фестиваль проведуть у  Черкасах

Всеукраїнський книжковий ярмарок-фестиваль – це свято, де автори презентуватимуть свої книги, поети декламуватимуть вірші, видавництва та книгарні пропонуватимуть нові книги, бібліотекарі влаштують виставки, культурні діячі проводитимуть круглі столи на різну тематику, а майстри відкриють арт-зони.

Подібний захід у Черкасах відбудеться вперше. Його ініціатором стала Молодіжна громадська організація «Книжковий маестро».

Фестиваль триватиме впродовж трьох днів – 7-9 квітня.

Як знаменують організатори, літературний фестиваль буде проведено у цікавому та неординарному тематичному форматі: круглі столи, конкурси, флешмоби, книжкові квести, арт-майстерні та зустрічі з популярними культурними діячами України. Кожен день – нова зупинка, сповнена насиченими пригодами.

Загалом, організатори чекають близько 30-ти представників українських видавництв, 20-ти культурних діячів області та України, представників Черкаської спілки письменників, Спілки краєзнавців, літературних гуртків «Пегасик», імені Василя Симоненка та інших.

Детальніше про програму та гостей літературної події читайте на офіційному сайті фестивалю.