ПОРТАЛ
26 лютого 2017, 19:11

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Керівників нового формату навчатимуть у черкаському виші

У Черкасах готуватимуть фахівців із публічного управління та адміністрування

Керівників нового формату навчатимуть у черкаському виші

- Ми розпочинаємо підготовку фахівців, які зможуть працювати у органах державного управління та місцевого самоврядування, державних та муніципальних установах, інститутах громадянського суспільства, громадських об’єднаннях, некомерційних організаціях, міжнародних неурядових установах, міждержавних органах і структурах, науково-освітніх установах, - зазначив ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор.

За його словами, набір на нову спеціальність розпочнеться уже під час цьогорічної вступної кампанії. Ліцензійний обсяг набору – 50 осіб.

- Бакалаври з публічного управління та адміністрування зможуть обіймати посади радників, спеціалістів із державних закупівель, адміністративних помічників, помічників керівників підприємств (установ та організацій), державних соціальних інспекторів, спеціалістів зі зв’язків з громадськістю, - зазначив в.о. декана факультету економіки і управління ЧДТУ Віктор Демиденко. - Наші випускники будуть підготовані до забезпечення ефективного функціонування системи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, громадських організацій, тощо - з метою реалізації державної політики у найрізноманітніших сферах суспільного життя.