ПОРТАЛ
23 березня 2017, 10:31

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Ювілей відзначає колишній директор Черкаського політехнічного технікуму Геліодор Блонський

Сьогодні Геліодору Геліодоровичу виповнюється 75 років. З них більше 40 він віддав Черкаському політехнічному технікуму. І зараз продовжує роботу. Тож його цілком заслужено вважають хранителем цього начального закладу.

Ювілей відзначає колишній директор Черкаського політехнічного технікуму Геліодор Блонський

Геліодор Блонський і сьогодні не залишає свою трудову та громадську діяльність. Він завідує лабораторіями електротехнічного обладнання, готує до друку створену ним газету «Фотофакт». Для студентської молоді він не тільки наставник і вихователь, але й добрий друг і мудрий порадник.

48 років Геліодор Геліодорович працює в системі підготовки молодих спеціалістів. Нагороджений медаллю «Ветеран праці», відзнаками «За відмінні успіхи в середній спеціальній освіті», «Відмінник освіти України», нагрудним знаком «А.С. Макаренко», почесними грамотами Міністерства освіти і науки України, Черкаської обласної ради, управління освіти і науки Черкаської ОДА та іншими, він

Колектив Черкаського політехнічного технікуму щиро вітає Геліодора Геліодоровича з ювілеєм і зичить міцного здоров’я, щастя, професійних здобутків і творчої наснаги на наступні десятиліття.

До вітань приєднується і портал «Діловий регіон»!