ПОРТАЛ
27 березня 2017, 08:45

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Теплові» субсидії з нового сезону черкащанам нараховуватимуть по-новому

З першого травня 2017 року наберуть чинності зміни державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування.

«Теплові» субсидії з нового сезону черкащанам нараховуватимуть по-новому

Про це розповіла фахівець управління соціального захисту населення Придніпровського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Галина Романенко.

Відтепер установлено такі соціальні нормативи користування, щодо оплати яких держава надає пільги та встановлює житлові субсидії на теплопостачання:

- у разі використання теплової енергії для централізованого опалення (теплопостачання) абонентами, житлові будинки яких обладнані будинковими та/або квартирними приладами обліку, - 0,0431 Гкал на 1 кв. метр опалювальної площі на місяць в опалювальний період;

- у разі використання природного газу для індивідуального опалення – 5,0 куб. метра природного газу на 1 кв. метр опалювальної площі на місяць на опалювальний період;

- у разі використання електричної енергії для індивідуального опалення – 51кВт*г на 1 кв. метр опалювальної площі на місяць на опалювальний період.