ПОРТАЛ
31 березня 2017, 15:56

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Завтра на Черкащині стартує нерестова заборона на вилов риби

З 1 квітня у 21 області України, зокрема і на Черкащині, розпочинається нерестова заборона на вилов риби, нагадують у Держрибагентстві.

<b>Завтра на Черкащині стартує нерестова заборона на вилов риби</b>

Тривалість заборони відрізняється залежно від областей та водойм. На Черкащині термін нерестової заборони на території Кременчуцького водосховища встановлено на період з 1 квітня по 9 червня, в корінних водах – з 1 квітня по 20 травня, в придаткових з 1 квітня по 30 червня. Про це йдеться у повідомленні Черкасирибоохорони.

Повідомити про порушення або отримати додаткову інформацію про нерестову заборону можна за телефоном «гарячої» лінії Держрибагентства: 0-800-50-52-50.

Відповідно до Правил любительського і спортивного рибальства, рибалкам-любителям під час нересту дозволяється виключно любительське рибальство однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега у межах населеного пункту у дозволених місцях, за межами нерестовищ (межі визначенні у наказах). Заборонено пересування плавучих засобів (човнів), організацію змагань з рибальства, проведення підводного полювання.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський