ПОРТАЛ
5 квітня 2017, 16:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Новий відрізок вулиці Менделєєва з’єднає два райони

Торік у Черкасах завершили тривалу реконструкцію вулиці Менделєєва біля обласної лікарні – від Дахнівської до Санаторної. Ще в 2013-ому році на цій вулиці уклали нове асфальтне покриття.

<b>Новий відрізок вулиці Менделєєва з’єднає два райони</b>

- Утім, частина робіт, які були передбачені проектом, так і лишилися не завершеними, - розповів директор департаменту архітектури та містобудування Артур Савін. - У минулому році їх відновили й вулицю довели до ладу. Там, до всього, розширили до 4-х метрів тротуар і уклали на ньому плитку.

Після чого розпочали ще один амбітний проект – до продовження вулиці Менделєєва від Санаторної до вулиці Олексія Панченка (колишня – Ярослава Галана) (йдеться про будівництво дороги через ліс). Ці роботи здійснюватиме товариство "Автомагістраль – Центр". Ремонт цієї вулиці здійснюватимуть у дві черги (нині триває перша черга реконструкції), зазначають у мерії.

Окрім асфальтування нового покриття на протяжності 523 метри тут подбають і про пішоходів. Для них обладнають тротуар шириною близько півтора метри. На цій вулиці, як і на Героїв Дніпра, зроблять велосипедну доріжку шириною 2 метри.

За інформацією Артура Савіна, зараз підрядна організація працює над підготовчими роботами для влаштування основи тротуару та велодоріжки.