ПОРТАЛ
3 квітня 2013, 14:26

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

weekend
Ділова книга місяця: Лі Куан Ю «З третього світу – в перший. Історія Сінгапуру 1965-2000»

<div class="wekend_msg">weekend</div> Ділова книга місяця: Лі Куан Ю «З третього світу – в перший. Історія Сінгапуру 1965-2000»

Спільний проект порталу «Діловий регіон» та «Будинку книги»



Лі Куан Ю
«З третього світу – в перший. Історія Сінгапуру 1965-2000»

Издательство: Манн, Иванов и Фербер
Цена - 200 грн.

Коли крихітний Сінгапур в 1965 році отримав незалежність, ніхто не вірив, що йому вдасться вижити. Однак він не просто вижив, а перетворився на процвітаючу столицю Азіатського регіону з найкращим у світі аеропортом, найбільшої авіалінією, ключовим торговельним портом, посівши четверте місце в світі за рівнем доходу на душу населення.

Про це диво в своїх мемуарах розповідає колишній прем'єр-міністр Сінгапуру Лі Куан Ю. Він оживляє перед читачами історію, аналізує основні стратегічні рішення сучасності, пише про те, як з року в рік спрямовував складні відносини США, Китаю і Тайваню, будучи для керівників цих держав і довіреною особою, і вісником, й експертом.

Для кого ця книга

Книга буде доречна всім, хто цікавиться економікою і політикою, психологією стосунків. А також для тих, хто не вірить, що відстала держава може швидко стати передовою.

Фішки книги

Незвичайна простота, ясність, детальність і відвертість викладу.

Про автора

Лі Куан Ю - колишній прем'єр-міністр республіки Сінгапур, народився в Сінгапурі 16 вересня 1923 в сім'ї китайських іммігрантів другого покоління. Він вивчав право в Кембриджі. У 1954 році заснував Партію народної дії, яка п'ять років потому перемогла на виборах. У 1959 році тридцятип'ятирічний Лі став першим в історії прем'єр-міністром Сінгапуру, в 1990 році він пішов з цієї посади, зберігши за собою звання старшого міністра кабінету.

Придбати книгу можна в магазині «Будинок книги», м. Черкаси, вул. Енгельса, 49 (перехрестя вул. Енгельса - Благовісна), тел. +38(0472) 32-01-97


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський