Переселенець перетворив стару лісопилку на успішну броварню

Досвід регіонів

Переселенець Василь Микулин залишив пивоварню в Донецьку в 2014-му, щоб почати з нуля в Києві і побудувати цілий бренд "Varvar"!

Ukrainian English Russian

Разом з партнерами - Наталією Ковалевської і Олексієм Гавришем, - а ще командою однодумців він вирішив застосувати свої знання в новому проекті. Переселенець створив легендарну пивоварню. Крафтове пиво "Varvar" стоїть на полицях в "Сільпо" і "Fozzy" і продається в 200 пабах України та Австрії.

Василь Микулин виїхав з Донецька в 2014-му. Довелося залишити пивоварню і паб на 600 місць, пише shotam.info.

У Києві довелося починати заново на старій лісопилці. Стартового капіталу вклав $ 120 тисяч. Самі спроектували і зварили обладнання. Живе непастеризоване пиво тримають в дубових бочках.

«Varvar» за свою менш ніж трирічну історію зварив вже 60 сортів пива. Спочатку нові смаки винаходив засновник бренду. Пізніше його ідеї підхопив головний пивовар.