15:59, 24 червня 2020

Про це пише shotam.info з посиланням на   Бердичів.

Зазначається, що продуктивність лінії – до 200 кг готової продукції на 1 годину, планується, що продаватимуть бердичівський лаваш до 2 тонн щодня.

Нова лінія стане справжньою візитівкою торговельної марки «Цар-Хліб», не сумніваються організатори відкриття. За рахунок використання сучасного обладнання забезпечиться зниження собівартості продукції.

Високий ступень автоматизації технологічних процесів має стати запорукою такої самої високої якості готової продукції. Повна автоматизація дозволяє мінімізувати брак та скоротити перевитрати сировини.

У планах також розширення асортименту.

Зазначається, що якщо бердичівський хліб реалізується у ближніх до міста регіонах, зазначив, то бердичівський лаваш продаватиметься по всій Україні.

Лаваш – продукт затребуваний, і у новий цех вони інвестували до 300 тис. доларів.