Керівникам підприємств та організацій харчової галузі, закладів громадського харчування, завідуючим виробництвом, керівникам групи НАССР, головним технологам, начальникам лабораторій, фахівцям відділів якості та безпечності харчової продукції пропонують долучитися до фахового навчання.
22 січня ДП «Черкасистандартметрологія» проводить семінар на тему: «Методи валідації. Верифікація. Простежуваність. Управління інцидентами/надзвичайними ситуаціями. Захист харчових продуктів від навмисного псування (TACCP). Оцінка вразливості щодо шахрайства та фальсифікації сировини, матеріалів та готової продукції (VACCP)».
Для підтвердження участі в семінарі необхідно надіслати оформлену Заявку на e-mail: [email protected] з поміткою «На семінар». З організаційних питань звертатися за телефоном (0472) 37-15-44.
Докладніше ознайомитися з програмою семінару можна тут.