Тернопільський підприємець запустив виробництво паливних брикетів з агровідходів

Досвід регіонів

Виробництво паливних брикетів із соломи почав в Гусятинському районі Тернопільської області агровиробник Володимир Коваль, який обробляє землю в семи районах області.

 

Ukrainian English Russian

Протягом доби цех може випустити до 10-12 т готової продукції, теплота згоряння яких становить 4798 ккал / кг, пише «Номер один».

Виробництво оснащене сучасними лініями і проходить в три зміни, в кожній з яких працюють по три працівники.

Як розповів підприємець Володимир Коваль, основними споживачами такої продукції є навчальні заклади та населення. Зараз багатьом господарникам роздані зразки продукції на пробу.

Також повідомляється, що районна влада вивчає питання про переведення системи опалення шкіл на тверде паливо, щоб істотно заощадити витрати з бюджету.

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: