Про це з посиланням на прес-служу компанії повідомляє agravery.com.
Сьогодні броварня виробляє 1,2 млн дал напоїв у рік. А приріст виробництва та продажу щороку становить 10-12%.
«Ми вже провели два планових етапи модернізації потужностей броварні. Наступний, третій етап, дозволить нам випускати у 1,5 рази більше продукції — тоді ми зможемо задовольнити потреби наших споживачів», — розповів CEO «Уманьпиво» Ігор Кисіль.
Він зауважив, що з 2007 року на підприємстві розпочалась масштабна модернізація. Проведено капітальну реконструкцію цехів, збільшена потужність холодильного підрозділу, встановлена нова сучасна система фільтрації пива швейцарської фірми M&L Consulting, нова німецька лінія по наливу пива в кеги фірми m+f KEG Technik, новий сучасний парогенератор Clayton фірми Clayton Іndustries, сучасна трирівнева система очистки та підготовки води для пивоваріння данської компанії EUROWATER. В найближчий час у броварні чекають на поставку автоматичної установки для зовнішнього миття кегів з продукцією.
ін також повідомив, що на території заводу розпочато будівництво фірмового магазину у форматі шоу-руму та облаштування музею-пабу з дегустаційною залою на базі цехів, що були розбудовані 140 років тому.