- Коли ми відкривали заклад ще у травні 2016 року, ми одразу запропонували гостям два різновиди десертів: звичайні і сироїдницькі. Вийшло, що попитом користувалися саме сироїдницькі десерти. Тоді з’явилася комерційна думка, що ми можемо відрізнятися від конкурентів цими десертами і залишили тільки їх. Через півтора року, коли ми вже стали більш популярними, ми зрозуміли, що потрібно розширювати асортимент.
Спочатку їх готували самі, працювали над рецептурою. Сьогодні ж перейшли з розряду кав'ярні-кондитерської до свого власного виробництва під Києвом.
- Наступного місяця плануємо офіційний запуск фабрики. На даний момент інвестиції для запуску фабрики — це майже півмільйона гривень. В нас професійне обладнання, а фабрика розрахована на виробництво 100 кілограм за одну робочу зміну, - розповів delo.ua Сергій Камінський.