Виробництво власного сиру розпочнуть у Сумському університеті

Досвід регіонів

Виробництво власних сирів запустять на базі Сумського національного аграрного університету. Вже продегустували дослідні зразки п’яти варіантів сиру та незабаром планують створити власний міні-цех для масового виробництва продукції.

Ukrainian English Russian

Про це повідомив ректор СНАУ Володимир Ладика на своїй сторінці у «Фейсбук».

«У цеху буде виготовлятися сир за рецептурами і технологіями, розробленими нашими фахівцями. Нині ми маємо вже 5 варіантів. Над окремими позиціями ще треба попрацювати, але більшість уже готові до масового виробництва. І ще один нюанс: один із сирів за смаковими якостями близький до пармезану», - зазначив ВолодимирЛадика.

Дослідні зразки п’яти варіантів сиру вже продегустували. Незабаром планують створити власний міні-цех для масового виробництва продукції.

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: