19:26, 08 грудня 2019
В структурі витрат на домашнє харчування (98,3%) домогосподарства області витрачали в середньому за місяць:
м’ясо і м’ясопродукти – 20,7%;
овочі, включаючи картоплю – 19,4%; на хліб і хлібопродукти – 14,8%;
молоко, сир та яйця – 11,8%,
цукор, джем, мед, сироп, шоколад та кондитерські вироби – 7,9%;
олію та жири – 7,7%;
безалкогольні напої – 5,9%
рибу та рибопродукти – 5,6%;
фрукти – 4,2%;
інші продукти харчування – 2,0%.
Поза домом домогосподарства витрачали на харчування у середньому за місяць 1,7% сукупних витрат. Еквівалентні сукупні витрати на харчування однієї особи становили в середньому 77,27 грн на добу проти 67,81 грн у II кварталі 2018 року
Інвестиції
08 грудня, 2019
Новини
30 листопада, 2019