19:46, 02 липня 2017
- Це означає, що вирощуємо від ікринки до маленької рибинки - у нас є інкубаційні цехи, малькові ставки, товарна риба, маточні ставки. Проводимо інкубацію і заводським, і природним методом, - пояснює він.
За його словами, в середньому вирощують за рік 80 тонн риби та 50–60 тонн товарного малька. В цьому році дали 80 мільйонів личинок коропа і 20 мільйонів личинок травоїдних риб, а відрощеного малька коропа і товстолоба реалізували на 5 мільйонів, пише viche.ck.ua.
- Маємо і товарну рибу – карась, короп, товстолоб, білий амур, щука, судак, сом, лящ. Нею починаємо торгувати із грудня, тому що восени в Україні риба є, а взимку її менше. В основному, беруть на великі міста – Харків, Київ”, - зазначає Іван Чернишук.
Новини
07 квітня, 2018