Черкащина посідає лідерські позиції з виробництва м’яса

Сільське господарство

За показниками розвитку галузі тваринництва Черкащина посідає провідне місце в Україні

Ukrainian English Russian

 В загальнодержавних обсягах виробництва м’яса частка області складає 14 %, молока – 5 %, яєць – 4 %.

Про це йдеться у звіті голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка, пише infomist.ck.ua.

Високий потенціал галузі тваринництва зберігається завдяки розвинутій племінній базі, робота над розширенням якої постійно триває. Зокрема, в цьому році проведена експертна оцінка 12 суб’єктів господарювання, з яких 2 суб’єкти отримали статус „племінний завод“, 8 – „племінний репродуктор“ з розведення великої рогатої худоби молочного напрямку продуктивності. Двом суб’єктам господарювання присвоєно статус „племінного підприємства“ в тваринництві та „племпідприємства“ у свинарстві.

 

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: