19:46, 10 січня 2018
В загальнодержавних обсягах виробництва м’яса частка області складає 14 %, молока – 5 %, яєць – 4 %.
Про це йдеться у звіті голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка, пише infomist.ck.ua.
Високий потенціал галузі тваринництва зберігається завдяки розвинутій племінній базі, робота над розширенням якої постійно триває. Зокрема, в цьому році проведена експертна оцінка 12 суб’єктів господарювання, з яких 2 суб’єкти отримали статус „племінний завод“, 8 – „племінний репродуктор“ з розведення великої рогатої худоби молочного напрямку продуктивності. Двом суб’єктам господарювання присвоєно статус „племінного підприємства“ в тваринництві та „племпідприємства“ у свинарстві.
Новини
15 січня, 2018