Цей захід спрямований на представників сегменту громадського харчування - як приватного, так і державного.
Учасникам розкажуть:
- Норми законодавства щодо харчової галузі - в сегменті громадського харчування - які введені та діють в Україні: закони, відповідальність (штрафи), норми.
- Що треба знати кожному підприємцю та співробітнику закладів харчування?
- Правила безпеки харчової продукції, які потрібно виконувати кожному “харчовику”, щоб дотримуватись діючих норм.
- Що треба знати про Хасп (НАССР) та як його впровадити без зайвих зусиль?
- Якість надання послуг. Монетизація.
- Як заробляти більше завдяки безпечним продуктам що користуються попитом?
Організатор: Навчальний Центр “Сертифікант“ за підтримки Черкаської ТПП.
Місце проведення: конференц-зала Черкаської торгово-промислової палати [м.Черкаси, вул. Небесної Сотні, 105]
Контактні дані з питань співпраці:
Директор ТОВ “Сертифікант” Віталій Бєлоусов ,
тел.: +38 (095) 671-59-58, e-mail: [email protected]
З питань участі у заході:
Помічник директора ТОВ “Сертифікант” Ірина Зозуля,
тел.: +38 (067) 977-9001