Ковбасне виробництво у Черкасах вразило журналістів

Споживчий ринок

Журналісти шоу «Таємний агент», що на Новому каналі, провели експеримент і показали, з чого роблять ковбасу. Журналістка провела розслідування на невеличкому заводі в Черкасах, куди влаштувалася, щоб робити фарш і невеличкі ковбаски для пікніка, схожі на домашні. Продукція компанії реалізується в Черкасах та області.

Ukrainian English Russian

За словами заступника міського голови Черкас Ігоря Волошина, якого запросили на пост-шоу, в місті є лише один офіційний виробник ковбас. На підприємстві працюють дві сотні осіб, фірма виробляє понад 150 позицій і є постачальником для місцевих ресторанів та магазинів. Однак чи саме на це підприємство ходила журналістка, у програмі не йдеться.

Глядачам програми показали м'ясо, яке розморожується під обігрівачем, гнилі кишки та воду з кров’ю, яку додають у ковбасу.

Директор виробництва Роман по телефону повідомив, що ковбасу на підприємстві не роблять, лише фарш, однак інший таємний агент, влаштувавшись у той же цех довів, що таки роблять.

Втім ведучі програми пообіцяли надати Ігорю Волошину всі дані та документи, щодо виробника, аби міська влада вжила заходів. У коментарі «Про все» чиновник зауважив, що ніяких документів йому ніхто не надавав.

Повне відео можна переглянути ТУТ.

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: