Чергова Міжнародна конференція «Технології та інновації: від землі – до готового продукту» відбудеться 21-22 березня в Черкасах.
Дводенний захід приймає компанія «МАЇС» – головний організаційний партнер.
Традиційно, програма конференції включає три вагомі частини:
Круглий стіл, присвячений темі відродження національної спадщини – плодово-ягідних і медових напоїв, за участі виробників
Сучасні технології успішного садівництва
Переробка фруктів і ягід: технології та інновації
Спеціально для горіхівників - секція, присвячена вирощуванню та переробці горіхоплідних культур.
Відбудеться виставка нових технологій закладення саду, зрошення, догляду та захисту рослин, технології зберігання врожаю.
Запланована презентація продукції, виготовленої на базі фруктів, ягід і горіхів, меду: цукерок, сухофруктів, чіпсів, заморожених продуктів, джемів, а також напоїв: вин, настоянок і наливок, сидрів, сиропів, міцних напоїв і т.д.
Вперше в рамках конференції відбудеться Народна дегустація натуральних соків з фруктів і ягід, з врученням Дипломів.
22 березня проведуть бізнес-тур, що дасть можливість особисто ознайомитися з роботою комплексу «МАЇС» та досвідом впровадження інноваційних технологій.
До участі запрошуються підприємства, компанії та фермерські господарства, які спеціалізуються на садівництві, ягідництві та горіхівництві, постачальники техніки та інструментів з обробітку ґрунту, з догляду за садами і ягідниками, препаратів для захисту і добрив, технологій зі збирання врожаїв та їх зберігання, заморожування й пакування продукції, технологій її переробки, а також представники торговельних мереж і компанії-експортери.
Зареєструватися на конференцію можна тут та за телефонами:+ 38 063 056 47 88, +38 068 568 66 58