ПОРТАЛ
19 червня 2016, 11:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Канівський «комбінатор» створює унікальні авто (фото)

Поєднання "Мерседеса" та "Мітсубіші Паджеро" з вітчизняним "Волинцем", кабріолети зі старих радянських автівок, лазня на колесах. Таким незвичайним автопарком може похвалитися інженер із Канівщини Ігор Сухобрус. Він не зупиняється на досягнутому і вже зайнявся розробкою українського позашляховика.

<b>Канівський «комбінатор» створює унікальні авто (фото) </b>

Про свої незвичайні автівки та амбітні плани канівчанин розповів сайту vikka.ua.

Своєю автоколекцією майстер відомий на всю Україну та за її межами. Наразі його руками зроблено близько 40 оригінальних автомобілів. Він тюнінгує та розробляє автомобілі для себе, на замовлення для українців та іноземців. Але все це трохи відійшло на другий план. Чоловік зізнається, що вже близько двох років ґрунтовно не підходив до своїх моделей, оскільки узявся робити автівки для українських військових у зоні АТО.

Окрім ремонту машин для АТО, майстер створює ще й лазні на колесах.

Разом з київськими інженерами Ігор Сухобрус також займається розробкою українського позашляховика.

"Ми повністю розробимо кузов. Для нього створюємо свої технічні умови. Шасі буде від "Тойоти". За таким же алгоритмом робилися наші "Богдани", "Еталони", де шасі від іноземного виробника, а кузов розроблений в Україні", – розповідає інженер.

Він зізнається, що метод поєднання іномарок із кузовом власної розробки практикувався ще за радянських часів.

Невдовзі на світ з’явиться ще одне оригінальне авто від канівчанина. "Зараз передав майстру свої ескізи. Робимо з "Волги" двомісний пікап. В основі буде "Мерседес-124", а зверху двомісний пікап із "Побєди". Це буде дуже класний автомобіль", – бадьоро запевняє Ігор Сухобрус.