ПОРТАЛ
2 червня 2016, 20:19

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В Оршанці прикордонники проводять військовий «тест-драйв» турецьких авто (фото)

На базі Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерала-майора І. Момота, що в Черкаській області, розпочалися заходи з випробовування військових автівок. Йдеться про прототип командно-штабної машини «TURKAR CCVTECH» та автомобіль підвищеної прохідності «TURKAR BUFFALO» турецького виробництва.

В Оршанці прикордонники проводять військовий «тест-драйв» турецьких  авто (фото)

Апробація техніки проходить за участі досвідчених фахівців та представників заводу-виробника.

Метою випробувань прототипу командно-штабної машини та автомобіля підвищеної прохідності TURKAR є перевірка експлуатаційних характеристик та отримання інформації щодо зміни кількісних та якісних показників технічного стану і надійності об’єктів в різних (особливих) умовах експлуатації для визначення особливостей його експлуатації за результатами набутого досвіду, інформують у Держприкордонслужбі.

«Згідно із затвердженою програмою, випробування триватиме протягом 30 днів. В цей період будуть відслідковуватись технічні можливості цих автомобілів під час їх експлуатації», – зазначив заступник директора Департаменту – начальника управління озброєння та техніки Департаменту ресурсного забезпечення Адміністрації Держприкордонслужби полковник Сергій Букоємський.

Також він додав, що під час випробування машин буде здійснено пробіг усіма видами доріг та буде перевірено можливості транспорту в польових умовах, що максимально наближені до реальних бойових.

За результатами перевірки буде визначено, чи можуть ці автомобілі використовуватися в майбутньому для посилення підрозділів Державної прикордонної служби України, в тому числі у зоні АТО.