ПОРТАЛ
21 лютого 2014, 13:17

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ПриватБанк поповнить банкомати Черкащини на 60 млн. грн.

<div class="dr_in_to_news"></div> ПриватБанк поповнить банкомати Черкащини на 60 млн. грн.

Відділення ПриватБанку сьогодні працюють в звичайному режимі, а банкомати обслуговують клієнтів без обмежень, повідомляє прес-служба Черкаської філії.

«З 21 лютого банкомати інкасуються за посиленим графіком. Сьогодні вдень банкомати будуть поповнені на 60 млн. грн. Інкасація проводиться навіть у віддалених районах області. Люди безперешкодно можуть зняти готівку за необхідності», – розповів порталу «Діловий регіон» директор Черкаської філії ПриватБанку Віктор Шуршин.

За словами очільника банку, 19 інкасаторських автомобілів вже виїхали для поповнення банкоматів. Інкасацію будуть проводити сьогодні тричі по 20 млн. грн.

Перебої в роботі банкоматів напередодні у ПриватБанку пояснюють великим навантаженням на мережу через масове зняття готівки. Вчора було знято близько 50 млн. грн. Це втричі більше, ніж зазвичай. Сервер не працював менше години. Після екстреної підтримки роботи сервера в Дніпропетровську функціонування банкоматів було повністю відновлене.

Бізнес може проводити розрахунки безперешкодно. Банкіри рекомендують в нинішніх умовах користуватися Інтернет-банком Приват24, який дає можливість отримати всі послуги банку, не виходячи з дому.