ПОРТАЛ
19 червня 2014, 14:19

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Нове відділення ПриватБанку запрацювало у Південно-Західному районі

Мережа ПриватБанку в Черкасах розширюється з кожним днем. Нещодавно по вулиці Тараскова, 22, відкрилося нове відділення.

"Нове відділення відкрили, як і обіцяли, жителям району Тараскова. Для своїх клієнтів ПриватБанк розробив принципово новий формат обслуговування, який не має аналогів в Україні, - це не тільки відкрита архітектура приміщень, без кабінетної системи, але і новий для України формат обслуговування. Ми не поділяємо фахівців на професії, кожен з них універсальний, може надати клієнту будь-яку банківську послугу за кілька хвилин цілодобово, - говорить директор Черкаської філії ПриватБанку Віктор Шуршин. - Більше того, співробітники банку можуть проконсультувати з будь-якого питання, в тому числі, як швидко і зручно отримати банківські послуги, не виходячи з дому ".

"Нове відділення надає клієнтам широкий спектр банківських продуктів і послуг. Тут можна сплатити будь-який рахунок, відправити грошовий переказ або поповнити депозит. Своїм головним завданням фахівці вважають оперативне і точне задоволення потреб клієнта» , - говорить керівник відділення "Південно-Західне № 3" Наталія Горбенко.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський