ПОРТАЛ
2 листопада 2014, 16:57

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Тисяча торгівельних точок Черкащини підключені до сервісу "Оплата частинами"

Торгові мережі спільно з ПриватБанком надають можливість кліентам сплачувати в момент здійснення розрахунку не всю вартіть товару, а тільки його частину. Залишок вартості необхідно щомісячно вносити на картку рівними частинами.

Тисяча торгівельних точок Черкащини підключені до сервісу "Оплата частинами"

Сервіс «Оплата частинами» працює в більшості найбільших українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Таким чином суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини (до 25 платежів). Кредит оформляється автоматично прямо біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовно, - роз’яснюють у прес-службі ПриватБанку в м. Черкаси.

На сьогодні безвідсоткову розстрочку за допомогою сервісу «Оплата частинами» пропонують більше 1000 черкаських торгівельних об’єктів. З кожним місяцем, відзначають у банку, їх ставатиме все більше, а це означає, що практично будь-який товар можна буде придбати з розстрочкою платежу, «володіти ним зараз, а оплачувати частинами без нарахування відсотків».

У Черкаській області за програмою «Оплата частинами» протягом нинішнього року зроблено 5000 покупок на суму більше 15 млн. гривень. Тільки за останній місяць до цього сервісу підключилися 50 торгових підприємств Черкас та області. Кожна торгова точка, на касі та вхідній зоні, має спеціальні розпізнавальні наліпки, що вказують на можливість сплати товару частинами.