ПОРТАЛ
 

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Група компаній «Маїс»

Місто Черкаси, вул. Смілянська, 144


Група компаній «Маїс» є однією з найбільших агропромислових компаній в Україні. Нині напрямки її діяльності охоплюють насінництво, садівництво, горіхівництво, бджільництво та тваринництво.

«Маїс» послідовно працює над реалізацією генетичного потенціалу сучасних сортів та гібридів сільгоспкультур, співпрацюючи з провідними селекційними центрами України.

Упродовж останніх п’яти років гібридами кукурудзи ТОВ АПК «Маїс» у різних областях України засівається понад 345 тисяч гектарів. Це становить близько 15 відсотків посівних площ качанистої у державі.

На замовлення найпотужніших зарубіжних компаній «Лімагрейн», «Монсанто» та інших «Маїс» за останні кілька років виробив понад 15 тисяч тонн елітного насіння кукурудзи, яке з успіхом реалізовано за кордоном.

Сьогодні «Маїс» має у своєму розпорядженні не одну тисячу гектарів ріллі, на якій щороку вирощує понад 6 тисяч тонн гібридів кукурудзи. А ще — близько 2 тисяч тонн елітного насіння соняшнику, значну кількість насіння сої, гороху, ріпаку, озимої та ярої пшениці, ячменю, інших сільгоспкультур.

Близько 7 років тому компанія зайнялася промисловим садівництвом, а згодом – вирощуванням та щепленням горіхоплідних культур.

Контакти:
Тел./факс: (0472)63-59-46, (0472)66-17-89
Тел.: (0472)66-25-79
E-mail: [email protected], [email protected], [email protected]
Сайт: www.mais.ua