ПОРТАЛ
 

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Фрау Марта

Місто Черкаси


Приватне акціонерне товариство «Фрау Марта» - один з найбільших виробників заморожених овочів в Україні. Це експортоорієнтована компанія. Підприємство першим запровадило сучасні стандарти виробництва на вітчизняному ринку.

«Фрау Марта» виробляє зелений горошок, солодку кукурудзу, перець, капусту цвітну, броколі і цибулю. Останнім часом активно розвиває заморожування фруктів – вишні, смородини, персика.

Заснована компанія в 2003 році завдяки спільному проекту російських інвесторів і Європейського Банку Реконструкції та Розвитку.

За роки існування отримано загальних інвестицій на суму понад 10 мільйонів доларів. Нині «Фрау Марта» виготовляє близько 10 000 тонн якісної продукції за рік на суму більше 50 млн.грн.

Виробничі потужності підприємства розташовані в м. Черкаси. Сировину на замовлення компанії виробляють переважно сільгоспвиробники Черкащини, дотримуючись агрономічного контролю при вирощуванні культур. Під пильним наглядом компанії забезпечено повний цикл технологічних операцій - від посіву до кінцевого продукту.

Готова продукція глибокої заморозки надходить на склад підприємства, звідки направляється переважно на експорт. Частка експорту компанії в 2012 році склала 95,4% від загального обсягу поставок.

У майбутньому компанія планує не тільки збільшити обсяги виробництва, але і значно розширити асортимент продукції, додавши до овочевої лінійки ягідну.



Контакти:
Телефон: (0472) 63-45-53 (багатоканальний)
Адреса: вул.. Смілянська, 169, м. Черкаси, Україна
E-mail: [email protected]

Контекст: